Dr. Crina Veres


Cancerul nu este ereditar, comportamentul celulelor este determinat de epigenom, astfel ADN-un este doar un blueprint a carui functie este doar read-only, in schimb epigenomul furnizeaza reteta dupa care sunt folosite resursele informationale ale ADN-ului. Am scris in mai multe randuri despre acest subiect. Dr. Bruce Lipton(former university teacher) afirma ca descoperirile prezentate in manualele de medicina dateaza mai bine de 10-15 ani, astfel informatiile nu mai sunt de ultima ora. Sustinatorii agresivi ai determinismului genetic, in ciuda bunelor lor intentii, se lupta pe un  camp de informatii outdated.

Ce este epigenetica? Mai jos puteti viziona o scurta prezentare care va furnizeaza informatiile de baza pe care un pacient ar trebui sa le stie. Pentru cei interesati de informatii mai ample recomand o carte excelenta Epigenetics – C. David Allis.

Cine este Crina Vereş?

Sunt un om care a ajuns la un moment dat în punctul în care am decis că e esenţial pentru mine să înţeleg complet şi să pot demonstra ştiinţific cum apar bolile, să aflu dacă prin acţiunile mele am generat bolile şi dacă tot eu prin mine însămi mă pot vindeca şi dacă am nevoie în vindecare de medicamente.

Îţi voi prezenta câteva detalii depre mine… am trecut printr-o perioadă în care am fost diagnosticată cu leucemie… eram însărcinată… divorţată cu un copil… fără serviciu… şi tocmai plătisem ultimii bani pe înmormântarea tatălui meu – care murise de un cancer, după ce l-am supus chimioterapiei şi radioterapiei.”

Va invit sa urmariti mai jos un scurt interviu prezentat pe Antena 1.

http://accesdirect.a1.ro/invitati/S-a-vindecat-de-cancer-la-colon-si-de-leucemie-Est_11660.html

3 thoughts on “Dr. Crina Veres

Add yours

  1. Dr. Hamer a stabilit că „orice boală este cauzată de un şoc emoţional care surprinde individul total nepregătit“ (Prima Lege Biologică). Sunt intru totul de acord. Astmul meu a debutat intr- zi in care eram epuizat fizic, dar mai ales emotional. Eram in tren in drum spre Craiova unde fratele meu era internat in stare de coma. Am dat vina pe curentul care era pe culoar, fiind vara si toate geamurile deschise. Acum realizez ca trauma sufleteasca a deschis usa astmului.

  2. Socul emotional a contribuit si la formarea astmului meu, doar ca a fost la o varsta destul de frageda cand nu constienzam foarte bine lucrurile.

    In cazul meu lucrurile s-au imbunatatit radical in momentul in care am inceput sa folosesc cateva tehnici EFT si Psych-k. De asemenea mi-a fost de un real ajutor cartea doctorului David Hamilton “How your mind can heal your body” de a carei prezentare ma voi ocupa intr-un articol viitor. Indiferent de terapia folosita, ideea este ca socul sa fie rezolvat si sa nu fie “maturat” in subconstient.

    Dupa moartea tatalui meu, imediat am fost diagnosticat cu o tumoare 4/4cm la plaman care a evoluat in cativa ani pana la 10/10cm. Socul pierderii unui parinte de valoare a fost foarte mare, dar la acea vreme nu constientizasem legatura dintre cele doua. In prezent sunt complet de acord cu dr. Crina Veres si cu dr. Hamer ca aceste manifestari ale organismului sunt mecanisme de inteligente de autoaparare si vindecare. Odata ce aceste socuri emotionale sunt rezolvate organismul stie sa isi elimine schelele pe care si le-a construit. Problema este ca fie individul nu constientizeaza socul care sta la baza manifestarii bolii, fie odata cu aflarea diagnosticului se creaza noi socuri si boala evolueaza. De cand am inteles cat de inteligent a creat Dumnzeu organismul ma simt foarte confortabil in corpul meu si stiu ca zona la care trebuie sa “lucrez” este cea interiora al sufletului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: