Noua medicina germanica


Dr. Ryke Geerd Hamer a pus bazele unei noi viziuni asupra medicinei clasice, stabilind astfel intr-o maniera inovatoare, cauzele care stau la baza cancerului.

Studiile efectuate de Dr. Hamer au fost subiectul multor controverse medicale datorate in primul rand conservatorismului medicinei clasice si nu numai.

Dr. Hamer a descoperit un principiu biologic pe care l-a numit “the iron law of cancer” a carui sfera de actiune include nivelul psihic (psyche), creierul(brain) si cat si restul organismului(body).

In prezent studiilor sale s-au alaturat 100 medici francezi in vederea consolidarii teoriilor  elaborata. La baza cercetarilor medicinei contemporane, cancerul este privit ca o afectiune pur organica, iar tratamentele au fost elaborate pe aceasta baza. Psihicul a fost un element complet exclus si considerat ca lipsit de importanta in toata aceasta ecuatie. Sa fie oare premiza acestor studii completa? Ne aflam intr-o situatie similara cu cea a lui Galileo Galilei in care majoritatea sustine cu frenetism concluziile la care s-a ajuns in prezent si totusi lucrurile sa aiba o nuanta diferita?

“Si totusi se invarte….”

One thought on “Noua medicina germanica

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: