Deleted…


delete

After almost 5 years of existence the blog “Un pas spre infinit” has been deleted.

There might be a brighter start!

8 thoughts on “Deleted…

Add yours

 1. Multumesc pt vizita Marinel, as spune si eu bun venit cum mi-ai urat tu, in schimb aici lucrurile au apus deja.

  Au trecut aproape 5 ani de blogging, am invatat sa exist in lumea virtuala prin intermediul a doi oameni care sunt importanti pentru mine – Ciprians care imi este si prieten si MariusCruceru de la care am invatat valoarea creativitatii si frumusetea manifestarii publice virtuale si desigur perseverenta de tip ceas elvetian. Am intalnit oameni de foarte buna calitate datorita carora pot sa ii multumesc lui Dumnezeu. Am intalnit si oameni nu tocmai comozi, dar partea frumoasa a fost ca am invatat sa ma autodepasesc prin intermediul lor 🙂 .

  Va fi un nou inceput cat mai de curand…. sper si inceputurile sunt uneori bune. Voi incerca sa imi definesc alte principii, paradigme de abordare, voi incerca sa aplic cunostiintele acumulate in cei 4 ani si de blogging.

  Cred ca motivul major care a determinat schimbarea a fost nevoia de redefinire a paradigmelor.

 2. Mi s-a mai întâmplat să apar aşa… la “spartul târgului”. Dar nu-i nimic… stau destul de bine cu răbdarea, aşa că aştept reintrarea ta în lumea blogging-ului. Până atunci, simte-te “ca acasă” în “Cetatea de piatră”! Nu pretind chirie! 😀

 3. Da mi s-a intamplat si mie sa gasesc bloguri pe “spartul targului”. Cui ii place sa manuiasca condeiul (chiar si cel cu butoane) nu va putea sta prea departe de mirosul proaspat de cerneala(sau de mirosu de procesor supra-incalzit) 🙂 .

  Multumesc de invitatie am sa onorez oferta 🙂 . Cat despre chirie – daca ofer pret bun de ce nu? 😀

 4. Ai facut un backup la articole? iti dai seama, sa dispara in neant cinci ani de ganduri, framantari, relatii virtuale si nu numai etc. Au fost spuse/scrise si ganduri excelente.

 5. Draga Pety backup-ul a fost facut in cer. Am avut feedback-uri destul de negative din partea multora si am considerat ca mai voi retrage pentru o perioada, ma gandesc sa scriu pe viitor dar posibil sub alta forma sunt in cautare de noi paradigme.

  Multumesc de apreciere, foarte putini s-au pronuntat apreciativ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: